AD
VIES

DLightz is een verlichtingsfabrikant opgericht in 2014. We produceren en verdelen zowel industriële led-verlichting als lichtoplossingen voor kantoren, winkels of particuliere woningen. Als totaalaanbieder willen we voor ieder verlichtingsvraagstuk een antwoord bieden. Met ons uitgebreid en ervaren team geven wij graag advies aan elke klant.

De afgelopen jaren voerden we heel wat succesvolle relighting-projecten uit. Vandaag leggen we echter ook de nadruk op een diepgaande samenwerking met architecten en installateurs. Zo produceren we voor deze partners meer dan 1.000 verschillende armaturen.

ONS
PRO
DUCT

Verlichting bestaat in vele vormen en kleuren. D-Lightz kiest bewust om een ruim gamma aan te bieden. Of je nu zoekt naar architecturale verlichting of eerder iets functioneel… onze productgamma omvat het allemaal. En dit zowel voor retail, kantoren, industrie of woningen. 

Op onze webshop kan je elk artikel overzichtelijk en met uitgebreide specificaties terugvinden. Breng gerust een bezoek in onze showroom om alle armaturen in het echt te ervaren.

SHOW
ROOM

De showroom van D-Lightz bevindt zich op de Hasseltweg 220 in Genk. Met 500 maan winkelruimte, méér dan 1.000 verlichtingsproducten én een gezellige zitruimte ontdek je samen met onze lichtadviseur alle mogelijkheden. Je hoeft dus geen keuze te maken op basis van een brochure maar je kan elk armatuur geïnstalleerd zien branden.

Uitgezonderd zondag kan je elke dag binnenspringen in onze showroom tijdens de openingsuren. Wil je graag een lichtarchitect erbij? Dan maak je best best een afspraak.